familjelivet i tornedalen

Blod.

Blodet droppar, blodet droppar. Fresch. Scary. Jag har bokat en tid till specialister och så fick jag även en kallelse till cellprovtagning, sounds good. Jag har på senaste blödit, blödit och blödit, inte alls roligt. Hela skiten har hållit på i två veckor imorgon och det ilar sådär äckligt på vänstersida och värker i rygg och mage och enligt googlande på familjeliv kan det vara . 1.) antingen är det äl som inte kommit igång. 2.) ett missfall 3.) myomer i livmodern eller utanför. 4.) ett embryo som flyttat sig utanför livmodern. 5.) hormonrubbningar. 6.) p-pillrenas påverkan på kvinnokroppen. 7.) en graviditet eller 8.) något som skulle kännas riktigt fruktansvärt. 

Känns det inte bättre till på måndag får jag kontakta vc istället då jag har hela två veckor kvar till min inbokade tid i Luleå. Det hela har gett mig järnbrist så jag är i zombie-mode dygnets alla timmar. Jag lever som i en dimma men hoppas på att det ska ge med sig snart. Borde äta blodpudding. Kiwi. Och dricka apelsinjuice. 

   
    
 
Jag försökte frisera sprallapan idag men det resulterade i sjukt ojämn pannlugg och en vildare frilla än någonsin. Potthead look-a-like. Nu slipper han i alla fall ha håret hängandes framför ögonen sina, sötkorven.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats