familjelivet i tornedalen

Checka in en våning upp.

Sovrummet på övervåningen som är ett av fyra börjar vara färdigt, det är bara några få pusselbitar kvar med det rummet. Jag måste erkänna att jag är sugen på att själv flytta in där uppe, det blev  så himla ljust och fräscht. Rummet är bara målat om och det är vitt, vitt, vitt med nylagt golv, ett lite mörkare golv. Jag tänkte att jag kan visa en bild sen när allting börjar komma på plats. Det är ett bombnedslag just nu i alla fall. Jag älskar det, speciellt golvet som passar så sjukt bra dit in. Inte bara det, det är snedtak där uppe och jag älskar det, visserligen kanske det är svårare att möblera om ett sådant rum men äh. Det är helt klart mitt favoritrum här i huset och jag kan gärna ta över det. Det är så mycket man kunnat göra om med lite spackel, målarfärg och penslar för att ändå känna att det gjort mycket i samtliga rum. Jag funderar faktiskt på att klicka hem lite grejer från Engelbert-strauss, vissa saker är liksom bra att ha när man har lite småfix och målning att göra.

bfbd88f072283089b7709633b713b6481cd24a5d13104fda80cc3394a4551a87

Det fanns en massa fina bilder på google, dessa två är tagna därifrån när jag sökte på snedtak. Hur drömmiga som helst ju. Jag älskar fönstren och deras placering i nyare hus. Aja, det är ännu en hel del kvar att göra. I sovrummet där uppe så är det bara snedtak åt ena hållet då det finns en liten walk-in-closet som för övrigt måste målas om den med i andra änden av rummet och den tar upp snedtaket på den sidan. Där inne skulle man helt klart bygga om lite. Inne hos: Engelbert-Strauss finns det hur mycket verktyg som helst för renovering och dylikt till liiite bättre priser.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats