familjelivet i tornedalen

Då var måndagen här.

Vi är skapligt mojsiga efter att ha klivit upp och ätit frukost så Lucas lovades ett avsnitt Mumin när han sjöng på ”muuuumiiii”. Det ser ut att bli bättre väder idag än igår (ja, vi får ju hoppask) så vi har planer på att gå utomhus för att leka av oss lite innan det är dags för lunch. Imorgon tänkte jag att vi skulle hälsa på Lucas förskola igen och lämna hand förskoletider färdigt dit inför starten. Det blir nog bra, jag har en hel del ärenden som jag skjuter fram till den veckan för att kunna njuta till max av denna. Därför är det inte alls omöjligt att bloggen blir lite lidande men det är sådant ni säkert har överseende med. ?

   
Jag älskar denna bild med junior från Luppioberget. Trots storm så tog vi oss prompt upp mot toppen med Lucas och Sebbe men det var lite av en fight och jagande av Lucas keps ett x-antal gånger. Haha.

   
Två bilder från senaste besöket i vår sommarstuga i Finland. Vädret bjöd på sommarväder och bad (helt nyss!) och det var så fint.

  
Och så minimannen i sin nya keps som han fått välja heeeelt själv på Nolia. Det var inget otippat val dock, han älskar grönt. Och krokodiler.

Ett blandat urval av bilder från sistone får det bli. Jag har inte varit vidare effektiv med kameran men måste knäppa några till moments innan allt övergår till höstens fina färger. En fågel viskade i mitt öra (läs: Anette) att det var bokat med boende inför fjällvandringen nu. Spännande, spännande. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats