familjelivet i tornedalen

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Igår hade jag planer på min första utgång sedan ja Gud vet riktigt när man varit sist. Men. Planerna gick sådär, vi hängde en stund hos Ansa och jag vågade mig inte på att dricka ännu något då eftersom att jag hade grymt ont i huvudet. Tu var väl det, jag åkte med henne till brev en stund och pimplade coca Cola och lyssnade på fylle shitchattande tills jag styrde hemåt igen. 

Lucas var inte sig lik igår och det visade sig att han blivit sjuk så Sebbe hade det inte lätt medan jag var borta så jag valde att åka och avlasta honom lite. Ja ni vet säkett hur grymt jobbigt det är när de små blir sjuka och inte kan tala om hur det känns. Det var mysigt att få somna (tack och lov spiknykter) med mina älsklingar. Skönt som fan. Men om två veckor ska vi försöka köra en utgång och då hoppas vi på att förrgår vägen lite bättre.

   
 Äntligen kunde jag använda favoritkappan min igen då det plötsligt blev väder för det igår. 

   

 Det blev även lite flottigt käk och massa prat och skumande under kvällens gång. Helt i min smak även om jag aldrig hann mig på lite vin.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats