familjelivet i tornedalen

En break för att andas

Hej och hå. Nu har studierna kickat igång sen i måndags och vi har en innevecka hela den här första veckan. Två nätter sov jag borta från mina grabbar innan jag styrde hemåt igår efter vår sista föreläsning. Tur i otur var väl det för väl hemma märkte vi att bilen kastat in handduken för ett tag framöver. Så idag var det mer omöjligt att ta mig dit, trist men vad kan man göra i minus 33? Inte mycket. Som tur är missade jag inte alltför mycket.

Vi har otroligt mycket på gång just nu, nästa vecka ska vi ha ett seminarium och efteråt en rapport som ska lämnas in. Vi arbetar i grupp och jag gillar gruppen jag är i, jag tror vi blir ett riktigt bra team. Det känns som att man känt några av personerna mycket längre än i tre dagar, så himla roligt. Ytterligare en sökuppgift står på schemat, fält studier och tentamen, allt inom loppet av fyra veckor så det är mycket på gång just nu. Bloggen lär bli fortsatt lidande tyvärr. Prioriterar just nu studierna och kunna komma igång ordentligt och familjelivet såklart. Så på återseende vänner!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats