familjelivet i tornedalen

En okej natt.

Förutom att ålen skulle rulla runt och åla sig i cirkus två timmar innan han vaknade upp helt pch håller efter 07. Men vi la oss hyfsat tidigt så vi har väl sovit helt bra denna natt som tur är, imorgon vankas det födelsedag här hemma, Lulles första men vi tänker fira honom med kalas i efterskott. Kommer dock uppvakta honom ändå här hemma imorgon också med presenter och amerikanska pannkakor med grädde och jordgubbar för det älskar han verkligen.   

   

Vilket stök alltså. Ska ta mina små hjärtan ut på en promenad om ett tag så Lulle förhoppningvis napar en stund innan det är dags för lunch för oss. Än så länge napar han två gånger om dagen, utomlands sov han tre svängar men då gjorde verkligen värmen sitt. Jag har inte bråttom att få ner det till en nap då han ännu ska vara hemma ett halvt år till. Ska bli spännande och se vad det blir utav allting sen, jag vill börja läsa och det har jag nämnt. En dag vill jag testa på att bo söderut, helst skulle jag vilja testa att få bo utomlands ett år eller två. Jag skulle vilja jobba på ett lite större sjukhus där det händer lite mer och där man utvecklas i massor. Det är mycket man vill och mycket man kan få sträva efter. 

Vår lilla gubbe är hängigare idag igen, attans också. Ta oss tillbaka till värmen utomlands, helst nyss. Jag är glad att vi hunnit med två resor i år, går allt som vi tänkt oss blir det en tredje resa i slutet av året men den gången får det nog bli en två veckors istället. Finns så mycket mer att se och mycket mer att göra.

 
  
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats