familjelivet i tornedalen

En tidig morgon än en gång.

Ja, jag har en liten här hemma som är så sjukt morgonpigg. Det spelar liksom ingen roll om han inte sover under dagarna eller lägger sig senare, det är som en tidsinställd klocka i honom helt enkelt. Men vad gör det när man själv lärt sig att gå och lägga sig tidigt? 😊 Dock får man önska att han snart inser hur skönt det är att faktiskt sova (om helgerna i alla fall).

Dagens planer är inte alltför många än så länge. Tänkte ta och möta upp gruppen efter åtta för lite arbete, vi har en hel del att stå i inför nästa vecka. Ska även se om jag hinner förbi Sara en sväng idag. Jag är ledig till helgen som kommer, ska jobba dag på fredag så då tänkte jag faktiskt att vi ska iväg till Happytown under helgen. Behöver gå en sväng på Ikea och Rusta för lite shopping (läs: villhöver!), jag vill hitta någon fin tv-bänk och behöver gardiner till Lucas rum och sovrummet. Och blommor, jag vill verkligen ha elefantöra meeen vartifrån ska jag få tag på en? För första gången på länge är jag inspad igen, jag tror det är för att jag har så mycket mer energi, vi går mot ljusare tider och jag blivit sådär genuint glad igen. ❤️

Jag ska se vad vi hittar på efter förskolan idag. Såg att dom lovat sol, kanske vi passar på att lapa några glimtar av den eller så gör vi helt enkelt något annat. Vi får väl se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats