familjelivet i tornedalen

Gode gode

Hej och hallå. Barnmusik ekar i huvudet på mig, jag har nog aldrig i mitt 23 år långa liv ens sammanlagt sjungit så mycket som under de elva senaste månaderna. Man skulle kunna tro att det är det enda vi gör men så är inte fallet trots att vi kör lite allsång i affären och i bilen och när vi är ute och går, det är så sjukt kul trots att man är helt tondöv. 

Just i detta nu sover en liten Lulle så sött i spjälsängen medan jag hänger med min mormor. Dagen har varit allt annat än lugn och vi har varit precis överallt och ingenstans så snart ska jag krypa till kojs och joina min lilla älskling. 

   
Här i H-town regnar det i dess vanliga ordning och vi är så härdade vid det här laget. I morgon tänkte vi hälsa på Lulles ena faster som vi inte sett på evigheter och hans faffa och friggo förstås. Hinner vi så glider vi även förbi hans farmor påvägen hem sen. 

Jag har ett par ärenden som ska fixas ännu. 1.) Fransar. Fransarna ska få sig en omgång av världens bästa. 2.) En sväng på banken men det får vänta. Idag lyckades jag hitta mig ett par nya tygskor och det var verkligen välbehövligt, hämtade även ut ett paket med bästa innehållet helt klart. 
 Om jag är nöjd? Superduper lycklig faktiskt. Materiell lycka/kärlek när den är som bäst, jag var absolut värd detta ansåg jag tom själv, hehe. 

Vi har även haft gudmor på besök idag i ett par timmar, alltid lika uppskattat och det är helt klart en av mina bästa vänner som jag verkligen kan lita på. Vilket hoppig inlägg det här blev alltså, plötsligt känns det som att jag har mer som ska hinna fixas med. Jag. Hinner. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats