familjelivet i tornedalen

Godmorgon från Happytown.

Jag har nyss vaknat upp till fåglarnas kvitter, före en bebis som fortfarande sover. Underbart! Nu är det inte många timmar kvar tills jag vi får bästa S hit som har lite långledigt, det ska bli så himla skönt. 

  
Nu väntar vi på att lillherman ska vakna och sedan blir det frulle för oss. Idag blir det definitivt en långpromenad för vår del, tog en break från det igår då jag haft så fruktansvärt ont i både mitt knä och nacken men idag känns det faktiskt bättre. 

Valborg och allt, så glada vappen på er. Den här helgen har jag tänkt försöka mig på att måla en spegel jag haffat från päronen och gå bananas på mitt hår. Tänkte göra en liten, liten förändring. Hade tänkt kapa av det mesta men nej, sommaren står ju runt hörnet och jag vet hur mycket jag kommer vilja ha lite längre hår då. 

   

Två bilden från vår lunchdate i tisdags med Frida och Hugo, salladen var riktigt najs!  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marina

    Kan ju iochför sig vara ganska skönt med kort hår till sommaren då det är så varmt. Hoppas ni får ett trevligt firande av valborg!

  2. Sara

    Härligt med långledigt ! Längtar tills min man kommer hem med och vi kan njuta av helgen, även om jag jobbar med dansföreställningen hela söndagen 🙂

stats