familjelivet i tornedalen

Hej från Turkiet.

En liten update måste man ju bjuda på. Det är redan måndag vilket betyder att vi endast har tre hela dagar kvar här borta och vi vill aldrig hem från denna underbara värme och detta fina hotellområde. Det är väl cirkus över trettio grader varenda dag så det badas en hel del i poolen, havet och i babypoolen men även i barnpoolen. Lucas älskar det, han älskar att glida runt i badringen vi köpte i Spanien sist vi var dit..

  
Midsommarafton firades på plats på hotellet med jordgubbar och grädde, gomiddag och så hade dem även dans runt midsommarstång på stranden. Mina föräldrar som var i alanya var förbi oss och hälsade på i flertalet timmar och det var verkligen uppskattat, tråkigt nog hade pappa blivit sjuk men mår förhoppningvis bättre nu. Midsommaren var verkligen toppen och jag gör gärna detta till tradition för oss.

   

Lördagen vaknade vi upp med en Lucas som var alldeles prickig om ena armen så vi besökte doktorn på hotellet som skickade oss vidare in till Alanya till sjukhuset. Älskade verkligen all personal där, så himla gulliga med Lucas och snabba. Blodprov för att utesluta vattkoppor togs och vi åkte hem med bra besked, bara någon reaktion mot kanske bett eller något annat så han kunde göra precis allt som vanligt. Antihistamin och salva fick vi hämta. 

   
  Bilderna är tagna på sjukan. Det var två unga killar i 20+ års åldern som satt bredvid oss som ville ha Lulle i famnen och fota sig med honom, haha. Ni borde ha sett hur nöjda dem var.  Och receptionisten som hjälpte oss runt på sjukan skulle prompt bära Lulle hela tiden, han var helt förälskad och sa att han saknar så små då han själv bara har en dotter som redan är tjugo. Han hjälpte mig att sjunga inse vimse spindel för Lulle medan dem tog blodprov och berättade att hans fru sjöng den för deras barn när hon var liten så det var lite nostalgi (hans fru var en finska förövrigt.). Hur kul!
Dagen avslutades med sol och bad, massa mat och kvällen hängde vi ute till havs på piren för biokväll och dom visade gone girl vilken för övrigt förmodligen är en av de bästa filmer jag någonsin sett. Så jävla sjuk brud.   

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats