familjelivet i tornedalen

Ho ho, såhär mitt i natta.

Ja, det känns som att det är mitt i natten. Jag sitter hur som uppe med mitt plugg. Farmakologi och läkemedelsräkning. Lucas somnade senare än vanligt efter att ha dragit sin dagsnap mycket (!) senare än vanligt och inte bara det, han sov i hela tre timmar. Nu känner jag väl mest för att gå och lägga mig för den här natten kan helt enkelt gå hur som helst. Jag tror dock att det var sömn som han behövde ta igen efter att ha varit dunderförkyld i veckan. Jag tänkte bara hojta till här och ursäkta mig för att det blir lite glest men jag har fyra tentor i veckan som kommer så all tid som inte går till familjen går till just det – pluggandet. På tal om något annat så kom jag över en bild som togs för mer än ett år sedan. Jag saknar mitt långa hår. Jag är så sugen på att färga håret mörkt och ljusa upp topparna igen. Först kanske jag ska låta det växa till sig igen, vi får väl se för rätt som det är så åker saxen fram igen och man har kortare frippa än någonsin innan. Alla dessa val, haha.

IMG_0622.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ullie

    Farmakologi och läkemedelsräkning är verkligen ingen lek har hört massvis som säger den är rätt hemsk
    inte kul med förkylningar nu hoppas han piggar på sej
    fin måndag söta o start på veckan kramar

stats