familjelivet i tornedalen

If anyone can have it, then I don’t want it.

Så är det. Och godmorgon! Inatt hade jag svinigt svårt att somna trots att man var tröttast i landet genom exakt hela dagen. Haha älskar int att man ska tänka så mycket när man ska somna, tur det inte är varenda dag. Kanske blir man klokare, kanske inte. Min plan för idag är en snabbstädning och sedan väntar chill för den här människan fram tills att det är dags för lite jobb. Jag ser fram emot den kommande veckan och hoppas att den ska gåå fort. He blir mycket plugg och kuligheter mot veckoslutet, wopidoo och innan veckan är slut har jag en del saker som jag måst ta tag i. Jag kan verkligen vara expert på att skjuta på saker, helt klart till min nackdel. På återseende!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats