familjelivet i tornedalen

If I was here, would you see me. If I was mute, would you hear me.

Då var det redan helg och veckorna fortsätter rulla på i en hiiiiiskelig fart. Jaop. Jag hänger knappt med men så har det väl varit dom senaste åren så allt är i sin vanliga ordning då. För stunden sitter vi och tittar på barnprogram med Lucas och tar det lilla lugna, helgen till ära. Inga måste på schemat idag så det är skönt. Igår var vi alla lediga och det var verkligen kanoners väder utomhus hela dagen så vi var mer ute än inne under gårdagen. Vi tog fram cykeln i förrgår och drog på en Premiärtur med Anette och Alicia. Är så himla härligt att äntligen kunna cykla igen. 

Igår var jag och nyttjade min present. Var och fixade mina fransar och det är första gången jag testar volymfransar. Är riktigt nöjd faktiskt trots att det blir stor skillnad från singel. Lagom skönt att vakna upp och känna sig någorlunda fräsch i alla fall. Passade på att boka en tid för påfyllning färdigt innan vi semestrar lite. 


Det blev faktiskt tre strl kortare än vad jag haft innan, så skönt ju. Känns inte alls lika tungt på mina egna fransar. Nåväl. Nu ska vi fortsätta glo på pj mask, haaade! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats