familjelivet i tornedalen

I’m blue daba dee.

Som vanligt om kvällarna när jag får lite tid över så passar jag på att spana runt på olika klädsidor på nätet. Jag är själv i behov av lite förnyelse i min höstgarderob samtidigt som en inre röst säger *spara!”. Jag får väl prioritera våran lilla stjärna i första hand eftersom att han växer så det knakar, det gör ju inte jag precis. I sådana fall på bredden. Jag älskar hans gröna parkas han har haft nu under hösten, tyvärr börjar den redan bli för liten. Hittade en liknande och massa annat skoj inne hos Esprit som vanligt, bland annat detta här nedan:

espritkid

HÄR / HÄR / & HÄR

 

Denna parkas alltså. Inte bara det. Jag tror jag har en thing för blått, har skrivit det tidigare också men per automatik så dras mina ögon alltid till just blåa kläder. För håll i hatten, här kommer även ett litet axplock av vad som gärna skulle få flytta in i min garderob i höst/vinter. Gillar skarpt origamimönstret på blusen och den jumpsuiten till någon festlighet eller högtid i vinter, oh ja. Synd bara att man är så himla kort, jag ser nästan dubbelt så kort ut i en byxdress. Men ändå kan jag inte låta bli att sukta efter den där. Färgerna på mina wanties förvånar mig inte ett dugg, det följer ju oftast samma mönster här inne har jag kommit fram till. Nu ska jag fortsätta med fantasishoppingen och fylla i lite varukorgar med olika prylar, bra tidsfördriv helt klart en kväll som denna.

espritme

HÄR / HÄR / & HÄR

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats