familjelivet i tornedalen

I’m like a rubber band until you pull too hard, Yeah, I may snap and I move fast But you won’t see me fall apart ’Cause I’ve got an elastic heart.

Moro moro, insåg precis att jag har världens sämsta fantasi när det gäller att skriva en rubrik. Beror helt enkelt på vilken låt jag lyssnar på, int för att det krävs att man lyssnar på musik för den skull. Har typ musik i huvudet alla dygnets vakna timmar, jobbigt ibland. Haha.

Det är strax helg och det väntas lite kuligheter. Den här veckan har spenderats tillsammans med min vapendragare och vi har knåpat åå examensarbetet. Känns som att man både blivit gråhårig och fått sämre syn på köpet. Nåväl. Vi har en plan som vi bara måste verkställa. På tal om något annat så vart jag på bio häromdagen, såg the nun och givetvis var den äcklig som väntat. Eller läskig, mest attackvis med massa jumpscenes när man helst bara vill skrika rakt ut inne på bion. En del var faktiskt överdrivet men ändå en helt klart bra story. Nu är jag sugen på att se lights out, dsvdv.

Annars då? Det rullar på i vanlig ordning. Tänker, tänker kanske alldeles för mycket igen. Jag vill bli bättre på att leva i nuet och hur allting känns här och nu. Men, det är svårt att bryta mönster. Jag tänker mycket framåt, är det här rätt, är det fel, känns det verkligen bra, hur tror jag, månne om. Vad vill jag. Ni som vet, ni vet. Det är för att så mycket ändå är på gång framöver, då kan man int låta bli. Lite av en allt eller inget människa helt enkelt, som vill ha en plan. Även fast jag vet att det inte alltid går att hålla sig till dessa, nåväl.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats