familjelivet i tornedalen

Jag älskar det

Klockan är bara knappa 6 på morgonen och det är redan ljust som i superljust utomhus. Det gör det mycket lättare att kliva upp och få in mer energi. Jag är dock rätt trött just nu efter att ha vaknat strax innan halv 6, jag gjorde misstaget att nattuggla och jag är verkligen igen nattuggla egentligen. Det blev sena timmar för oss alla igår. Aja, tillbaka till rubriken då – äntligen blir dagarna längre och längre, det gillar vi skarpt. 

I förrgår hade vi besök här hos oss av både päronen och Sofia och Jarkko. Det var kul med extrasällskap hela dagen lång. Det blev en runda på skidorna med mamma runt sjön, litervis med kaffe och fix  och en sen middag med dom. Lucas somnade medan Sofia och Jarkko var här, inne i ett skåp. Han var helt megatrött efter att ha ”hoppat över” sin egentliga vila. Så kvällen blev lite sen med bastubad och tvmys. Igår testade jag ha med hunden i skidspåret och det gick över förväntan bra. Blir eventuellt en tur idag igen. Lucas är fortfarande rätt bra snorig så han blir hemma idag i alla fall. Jag ska försöka mig på lite hardcoreplugg tillsammans med Denice. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats