familjelivet i tornedalen

Jag älskar inte att vänta.

Tvärtom. Jag har väntat i evigheter på ett viktigt svar som aldrig tycks komma. Egentligen väntar jag på tre viktiga svar, ett av tre vet jag att jag måste vänta på ytterligare men de andra då? Jag väntar och väntar på ett paket, du får gärna komma nu. Jag väntar och längtar tills vi reser iväg och jag väntar även på en faktura och undrar när den ska komma och hur det gick med den grejen sen sist jag hörde utav honom. Ja, ja. Vänta är inget för mig så länge man inte väntar barn förstås för då är väntans tid rolig.

  
 Amen to that kvinnor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats