familjelivet i tornedalen

Jag är fortfarande lost

Men jag älskar verkligen gymmet och jag älskar tanken av att jag så kan gymma fast varenda dag om jag vill. Och att det bara tar mig ett par minuter att gå dit. Jag älskar kicken det ger mig medan jag tränar för att inte tala om känslan och lyckan som sprids genom kroppen efteråt. Jag har vara ett ord för det: endorfiner! Idag blev det armar och jag är så slut i armarna att jag knappt kunde förmå mig att bädda upp vår säng nyss, armarna orkade knappt lyfta bort överkastet, haha.

  
Jag måste göra en beställning på bcaa och eaa så småningom, tills vidare får jag vara en snyltis och sno från S. Mhehehe. Nu ska jag avrunda. Jag. Vi. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats