familjelivet i tornedalen

Jag hoppas att allt ska lugna sig inom en snar framtid.

Japp. Jag längtar tills jag kan dra ned på tempot lite grann och ägna all, all tid till Lucas. Det slog mig igår att vi endast har cirka fem månader kvar tillsammans innan mammaledigheten är slut. Min plan är att läsa/extrajobba och planen är att söka en plats till förskolan för Lulle när vi flyttar. Förhoppningsvis ska jag inte behöva ha honom för långa dagar när jag läser, utan köra mer intensivt. 

Jag har stressat mycket på sistone och det har drabbat främst min nattsömn och mitt mående såklart. Jag längtar tills vi flyttat för då kan jag äntligen pusta ut igen känner jag. Nu blev allt inom ett kort varsel så det är smällar man får ta. 

  
Det börjar bli ganska tomt överallt. Idag tänkte jag packa ned hälften av det som är kvar i köket. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats