familjelivet i tornedalen

Jag säger hej!

Den här dagen har verkligen gått i ett nafs. Blev en sväng till Luleå för lite föreläsningar om farmakokinetik. och efteråt åkte vi racerfart tillbaka till Kalix för tenta med Denice. Nu är den gjord och jag kan inte göra något annat än o hålla tummarna för att det gick bra. Nu blir det häng hos min syster m. familj. Imorgon väntar seminarium och provtagningslabbar, det momentet ska bli riktigt intressant. Ikväll måste jag sammanställa klart mitt arbete innan jag kan krypa ned till kojs, hoppas ni fått en bra start på veckan.

img_7553.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ExklusivaMoi

    Ååååh FANTASTISK magisk bild *hjärtan till ögon* Kan höra den mäktiga donet fr forsen<33
    Såå vackert så det gör ont =D… nu saknar jag igen efter Norrländska naturen!

  2. Mamma Malin

    Det låter som fullt upp och jag håller tummarna för att det går bra! Haha, har av någon anledning fått för mig att du bor i Göteborg så tänkte ”shit, en sväng till Luleå”, haha!

stats