familjelivet i tornedalen

Jag städar, du river.

Jag packar, du packar upp. Jag förstår dig junior, vi vill helt klart inte detsamma varje gång vi. 

 
Idag har JAG vaknat klockan 05 pch kunde verkligen inte somna om, jag var lagomt less då jag hade haft chansen att sova en hel timma till ända tills junior bestämde sig för att göra morgon. Nå väl, en kopp kaffe satt fint i kistan och snart ska jag hälla upp ett morgonbad till Lucas. 

Idag kör vi på lugna puckar halva dagen sen blir det fullt race resten av dagen. Banken måste vi förbi, handla ett par smågrejer, fixa fransarna pch fortsätta laga min mobil. Jag vet inte hur många gånger jag skruvade den igår och när jag äntligen skruvat ihop den för vad jag trodde var sista gången så fungerade inte framkameran, orkade dock inte fortsätta pilla så får göra det idag. 

 
Igår hängde vid hos Lulles faffa bland annat och bilden är tagen därifrån, blir helt klart något stort utav den där killen i musikväg en vacker dag. Hängde även hos hans fammo och kvällen avslutades med sällskap av min mormor. Gårdagen gick verkligen supersnabbt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats