familjelivet i tornedalen

Jag vill väl inte påstå att det är bättre.

Eller att jag egentligen har någonting roligt att dela med mig av just nu. För vi har åkt på influensan både jag och den minsta i familjen. Jag har suttit med på en föreläsning/resurstid men har svårt att ta in något när huvudet är blytungt. Jag är dock glad att den slog till nu och inte senare, så så glad. 

  
Lucas drar sin nap och jag drömmer mig bort genom tid och rum. Idag sa jag till min sambo att det är det man ska våga, visualisera fram grejer. Liksom kalla på det till dig. Det är en väldigt fin tanke och förhållningssätt som sedan blir ens livsstil. Tänk själv, du tänker positivt och får mer positivt tillbaka. Du vågar drömma stort, du vågar faktiskt se det, du ber om det, du ser dig få det, dina drömmar besannas. Har ni någonsin läst hemligheten? Nä, nu ska jag spana runt på inredningssidor (det är kult!) innan jag hopppar in i föreläsningen på en stund. Hejs så länge! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats