familjelivet i tornedalen

Kalasande och så

Kanske tycker ni om att ordna kalas precis som mig. Dock blev Lucas 2-års kalas väldigt litet och enkelt men det lär nog bli lite annat när han fyller tre år. Nu var det bara vuxna och nära och kära som deltog. Han firade av sig tillsammans med kusinerna sina några dagar innan på hans riktiga 2-års dag. Det skulle vara hur kul som helst att ordna en liten halloweenfest för de små, såg att det var några förra året som inte var så sena på att nappa på den idéen så jag har suttit och spanat runt lite HÄR på olika festatriklar. Finns helt klart ett stort utbud av grejer som faller mig i smaken inför alla möjliga festligheter, jag satt dock redan och började fundera över nästa kalas. Det är ju såååhå roligt att få ordna sådant.

page

På Lucas 2-års kalas så körde jag på en hel del guld, vitt och svart. Jag körde på svartvita sugrör, små formar som jag hade popcorn i. Vita ballonger och en sifferballong i guld som var helt enorm. Jag hade gärna haft till lite konfetti i guld som man hade kunnat strö runt kring dukningen för att piffa till det lite extra. Det finns en hel massa ballonger med roliga motiv inne hos Zingland och även en hel del olika teman och partyhattar för alla möjliga fester. Något jag definitivt skulle ha satsat på när vi har en liten hatt-älskare till kille.

page

Tänk vad mycket fint det gör för alla möjliga tillfällen nu. Det perfekta med sifferballongen är att den har hål så man kan hänga upp den i snören om man saknar helium precis som vi gjorde. Vi kunde inte få tag i det någonstans ifrån så vi hängde istället upp den. Det är riktigt fiffigt med muffinsformarna som man kan ha popcorn i eller något annat, kanske lite godis tro om man nu inte väljer att ha fiskedamm under kalaset, då är väl ändå påsen det givna valet.

Detta är ett samarbete.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats