familjelivet i tornedalen

Klätterapan

Här  kommer en hälsning från klätterapan Lucas med för kort pyjamas möjligtvis, hahahaha. Mamma är optimistisk. Förlåt. Vi måste verkligen bunkra upp med pyjamasar i storlek 80, för tillfället har vi tråkigt nog bara två. Jag är usel på att komma ihåg att köpa det men tänkte nästan ta kido i vagnen och gå förbi affären och köpa ett par snart. 

   

 

Det nya är att bita tag i bordskantrn och försöka dra upp sig med hjälp av munnen. Funkar ju sådär. Men är man envis så är man och då går det mesta bara man vill och inte ger upp alltför lätt.    Ahhha! Mamma har minsann plockat bort allt från bordet den lurisen, det var väl det fräckaste när man vill ha tag i något skojsigt.   

 Vi ser om vi hittar något roligt här i stället. Tur att min håriga bror är snäll och vaktar så jag inte tippar omkull. Ja, han ser ju lite nervös ut när han står och spanar in mina framsteg.   Jag gillar att stå på halva foten/fötterna jag. Halvt på tå och halvt på foten, det känns liksom stabilt. På tal om något annat. Jag är sjukt sugen på köttbullar och makaroner, mm.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats