familjelivet i tornedalen

Lady, running down to the riptide, Taken away to the dark side, I wanna be your left hand man. I love you when you’re singing that song and I got a lump in my throat ’cause You’re gonna sing the words wrong.

Hej och hå. Hänger med min vapendragare efter fetaste lunchen ever. Den här nyttiga new-me skiten har ju gått åt skogen. Nya tag efter denna vecka helt klart. Vi ska knåpa på examensarbetet och tidsplanen, hoppas på att komma en bit på vägen bara idag. Det här är tredje dagen i rad vi ses, inte illa alltså för att vara oss. Trots alla mil emellan. Det var i alla fall med gott humör efter att jag lämnat lilla sprallan på förskolan – han var så glad. Trivs som fisken i vattnet och det är så kul att se. Min stora men ändå lilla kille.

Ikväll väntar för övrigt biomys. Eller mys är nog fel ord att använda för det blir ingen mysig film alls, så om jag är exalterad? Åh yes! Halvt om halvt, kan faktiskt undra vad jag utsätter mig själv för. Men annars då? Planerna är ganska få. Nu måst vi köra ett effektivt ryck alltså, på återseende! ❤️

Mysigaste ever.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats