familjelivet i tornedalen

Long time no see.

Tänkte att det var ett tag sedan sist och att det är dags för mig att slänga iväg ett litet livstecken från mig. Mycket har hänt sedan senast men livet fortsätter rulla på. Senaste tiden har förutom en hel veckas ledighet mitt i allt (guldvärt) bestått av en hel del jobb för min del. Idag ska jag hänga i Kalix med några gamla klasskompisar, på dagens schema står a-hlr. Sist hade vi s-hlr och det var verkligen en så rolig och givande dag.

Annars då? Väntar på sommaren som en tok. Det är kallt mestadels nu eller så blåser det cirkus varje dag. Den här damen har inte ännu heller kunnat lämna ifrån sig vinterjackan, det händer ju typ aldrig att jag fortfarande går med den i mitten på maj. Nåväl. Förutom dagens häng i Kalix så ska jag försöka hinna med lite gym. På återseende!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats