familjelivet i tornedalen

Long time no see.

Nytt år och nya möjligheter. Jag har varit helt frånvarande här men det har varit full rulle med att bara ta det lugnt (åtminstone försöka med det) ochnbjya av lite julledighet tillsammans med minimannen och nära och kära. Det blir lätt allt annat än lugnt under jul och nyårstider. Jag har för första gången på väldigt lång tid kunnat pusta ut, under månaden har vi fått besked som varit väldigt positiva. Det känns precis som uttrycket at en sten lyfts från mina axlar. 2016 var ett väldigt blandat år, på gott och ont. Delar var riktigt bra, som sommaren, måste ha varit bland topbästa somrarna hittills. Det har varit ganska fysiskt men mest psykiskt jobbigt med en hel del motgångar genom året. Ibland har jag trott att jag varit nära på att gå under – som ett sjunkande jäkla skepp. På något underligt sätt har jag rest mig, putsat bort allt accepterat det i mitt undermedvetna. Jag hoppas på att 2017 bringar massa lycka för er och oss, det här får gärna bli vårt år. 

Julen var fin, nyår likaså. Dock åkte Lucas på sjuka igen för hundraelfte gången denna höst/vinter och den här gången har det inte varit nådigt. Ett besök på hälsocentralen och ett på akuten i veckan. Vi har även hunnit ha svinkallt här uppe, upp till minus trettiofyra grader (!) så himla oskönt väder. Idag är det mildare, idag tänker jag ta ut grabbarna på gården ett tag för lite frisk luft. Det behövs. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats