familjelivet i tornedalen

Lucka numero 14:

 Ett inlägg om när, hur och varför du grät senast: Oj, jag grät nog senast i samband med flytten. Jag är sådan och kommer alltid vara sådan, ruskigt känslosam och känslorna bara väller över mig. Hur? Jag grät medan jag packade bilen, lite diskret men ändå. Det är inte det att jag inte ville flytta men jag gråter alltid när jag avslutar ett kapitel och liksom går vidare från något. Vissa saker som vårt förra hem är förknippat med så många känslor och så många härliga minnen. Så jag grät en stund medan jag tömde allt det som kom att stänga ett kapitel till en början på något helt nytt. Varför? Det är svaret på varför. Jag är ju oxe i mitt horoskop, vissa förändringar är inte en grej för oxen. ? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats