familjelivet i tornedalen

Lulle och jag.

Vi råkade somna om och allihopa vaknade först när klockan slog 9. Denna dam vaknade på dåligt humör trots en mega portion med havregrynsgröt åt mig och trots en glad sprallis som åt upp sin portion. Nej, det gick inte ut över honom men däremot över stackars S. Jag ångrar mig i denna stund, vad är det för fel på oss kvinnor ibland? Gah. Jag var irriterad över 1.) att jag inte hann duscha innan han for iväg och att han sa att jag kunde göra det ikväll. ”Nä, jag är skitig!”. 2.) att jag skulle hinna gå ut med hunden på 10 minuter innan han skulle iväg trots att jag var mitt uppe i att mata junior och han ändå var klar och vägrade gå ut och bli blöt om skorna. ”För helvede, vägarna var plogade.” Jag hann mata junior klart, jag hann gå ut med hunden innan han åkte iväg. Jag hann duscha efter att han åkt med en junior i babysittern som fick titta på. Hurra! Jag och att sova på dagarna är ingen bra kombo, haha för jag hann ju med allt och lite till. S är väldigt duktig och jag uppskattar honom till tusen, därför ångrar jag det lika fort igen.

20141220-110409.jpg

Igår campade jag och junior på golvet. S slängde både matbordet och soffbordet så det är empty här inne och vi äter vid ett nytt bord: en flyttflåda från rusta. Haha gött! Idag blir det massa bus och sånt med mina små, vi lär campa på golvet en hel del ikväll igen och leka tillsammans och lyssna på babblarna, lejonkungen och mulan i bakgrunden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats