familjelivet i tornedalen

Mår fruktansvärt illa.

Yepz. Jag mår fruktansvärt illa just nu – jag har nämligen världens matkoma för tillfället. Blev en väldigt sen tacomiddag för mig och S då vi ville vänta med det tills Lucas hade somnat. Som vanligt så har jag en tendens att trycka i mig alldeles gör mycket tacos, att jag aldrig lär mig. Det är samma med plättar. Jag ska typ aldrig mer äta tacos eller plättar för jag verkar aldrig lära mig att äta det med måtta.

   

  

Det var i alla fall sjukt jäkla gott, det ska vi inte direkt humma om. Nu ska vi bänka oss framför tvn en stund innan det blir läggdags. Måste ju rå om min stora kärlek lite också såklart, jag har ju saknat honom så himla mycket. Bappapapa. Det har varit full rulle hela dagen lång med en liten en som ska klättra upp och ställa sig vid soffbordet typ exakt hela tiden. Eller klättra på mig. Då blir mitt hår ofta något slas offer som han greppar i eller så får jag små rivtag på bröstet. Mindre skönt, mindre skönt.   

 

Lucas gåstol. Bra kamerastativ alltså. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats