familjelivet i tornedalen

Mellandagsrea 

Morrn morrn. Vi har haft världens sjukstuga här men börjar vara på benen, förkylningen vill dock hänga kvar hos mig och Lucas och den har nog varit allra jobbigast ändå. Men igår tog vi oss ut och spanade in mellandagsrean och jag fyndade en del till mig själv, Lucas och till vårt hem. Sen unnade jag mig nya träningsbyxor för tanken är att jag ska ta tag i den biten igen, he he he. Nu måste vi bara fixa en ny dator så börjar väl allt vara så gått som klart och sen får jag börja spara igen och förhoppningvis dra iväg på ett par resor under 2016. Vi har bollat med en tanke på att köra en tre veckors semester men vi vet inte än hur det blir. Till våren hoppas vi i alla fall kunna åka iväg en vecka mot varmare breddgrader sådär lagom innan sommaren. Vem vet hur sommarn blir. 

  
Jag saknar verkligen Kanarieöarna nu, det är så mörkt och kallt hela tiden här hemma men trösten är att vi äntligen går mot ljusare tider. 

   
   
Vi hade verkligen en grym semester från dag resdagen till dagen för hemresan och flyget med Lucas dit och tillbaka hade inte kunnat gå bättre. En dröm. Vi som undrar hur det skulle gå med vår lilla sprallapa men han var väl mest rofylld av alla oss på planet i princip. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats