familjelivet i tornedalen

Michael Kors

  

Fick denna lilla skönhet av min svärmor, så schnyyygg. Så nu får jag bli bättre på att använda mig av en börs, vanligtvis har jag allting löst i fickorna. Kort, nycklar och massa annat, känns ju inte så bra egentligen då något lätt kan trilla ut när man ska dra fram ett kort eller sin handsfree. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lamadre

    Hur snygg som helst, jag har den som är blå och vit randig, super fin MK också. 🙂 Hans design är så fin.

    Ha en bra måndag.

    1. maajzan

      Ja verkligen! Åh vad snyggt med randigt, måste spana in det. 🙂 Tusen tack och detsamma till dig.

stats