familjelivet i tornedalen

Min räddare i nöden

Alla dagar i veckan alltså. Det finns ett par små grejer som är säkra kort för mig under veckans gång och det är:

1.) En celsius eller en redbull helt klart. Förut var jag beroende av dessa, främst celsius och redbull light så jag försöker att inte gå bananas på dessa igen. Jag drack inte utav det under graviditet och amning kan jag tillägga..

  
2. I sminkväg är det ögonbrynspennan och puder från max factor som är räddarna i nöden under veckan. Med hjälp av de två så känner man sig riktigt mänsklig. 

3. Hårsnoddar alla dagar i veckan. De dagar man är ensam går i rasande fart och att hinna ta en lång välbehövlig dusch är ett svårare faktum utan det blir snabba ”duscha igenom kroppen – hopp in och ut ur duschen”, så hårsnoddar när håret inte är i det allra renaste slaget. 

4. Smoothies, lätta att mixa ihop och mättande så in i. Ja, vad vore livet utan smoothies egentligen? 

5. Räddarna i nöden är högtalarfunktionen, headset och guidad åtkomst på mobilen när man har en liten sparvel att ta hand om vid sidan av när någon vill nå en eller när man vill nå någon annan ”. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annie

    Håller med om dem flesta ;)dock inte energidryck här heller, dricker aldrig det.

    Ögonbrynspenna är ett måste här med Och concealer 😉

  2. Linda-Mari

    Åh heter sønnen din Lucas? Det er mitt favorittnavn i hele verden, haha 🙂 Jeg prøver å overtale kjæresten min til å gi vår framtidlige sønn navnet George Lucas! haha

stats