familjelivet i tornedalen

Monday you can hold your head. Tuesday, Wednesday stay in bed or thursday watch the walls instead. It’s Friday I’m in love.

En ny dag med nya tag. Det planeras för fullt med examensarbetet som kickat igång, jag känner mig ganska nervig om jag ska vara helt ärlig. Men taggad, så himla taggad. Tänkte faktiskt ta och kicka igång med träningen igen idag men det får vänta till eftermiddag. Hade en bra ledig dag tillsammans med min lilla älskling igår. Hängde med Denice och Sally och Denices lillebror, gillar starkt dom där människorna. Det märks verkligen att dom är såååhå lika. Vi lunchade ute på stan och så drog vi iväg och hälsade på djuren för att sedan avsluta dagen hemma hos dom.

Self portrait of me. Eller så inte, tre sötnosar hade dom skaffat sig.

Säg hej till Snövit! Hur gullig?

Vi gick en tur efter Trollstigen och kidsen fick söka efter små troll. Ja, det var nog vi vuxna som sökte mest.

Funderar starkt på att snickra ihop en trähäst. Haha alltså roligaste ju, även denna morsa hängde med i lekarna. Det är nostalgi!

Ett gäng skvallerkärringar fast mucho sötare ❤️

Nu tänkte jag faktiskt ta och testa lite nya smoothies än de sedvanliga. Känner att jag behöver en förändring med kosten. Asap. Så jag och A har börjat lite smått på ett nytt kostschema som förhoppningvis passar bra. Dock är jag inte den som äter regelbundet men det är väl dags för det såhär tjugosex år senare. Denna ovan innehåller: (btw har jag alltid varit skeptisk till råa ägg, nåväl!)

1 dl hallon & blåbär

2 dl lättmjölk

1 rått ägg

1 dl havregryn

1 banan

Det var väl allt för mig. Dags att sätta upp lit nya mål och delmål inför denna höst. Har redan någonting inplanerat som lockar mig framåt mer än något annat. Hehe. På återseende!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats