familjelivet i tornedalen

Något jag älskar:

  
Räkor. Det kanske inte några av er har missat men åh, jag älskar verkligen räkor. Jag äter det minst en gång i veckan överlag, ibland fler. Jag älskar det mest just sådär, en hederlig räkmacka med majonnäs. Den där godbiten lyxade jag till det med igår tillsammans med mina klasskompisar efter att vi skrivit tentorna. Jag hoppas att det fick vägen under gårdagens tentor, tyvärr blir det lite glest här och jag skyller på det. För alla fokus och tid som finns över går till pluggandet. Idag slängde jag ihop renskav, ser kanske inte lika gott ut för ögat men gott var det. Renskav med smörstekta kantareller och råa lingon.

  
Vilket matigt inlägg. Det där mjölkglaset tillhör verkligen ovanligheter men jag har bestämt mig för att försöka dricka mer mjölk framför Lucas. Han apar så efter mig och han har nog lärt sig vid det här laget att mamma inte dricker mjölk. Men. Nu. Så. Nu ska jag fortsätta plugga, hej och hejdå. På återseende ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats