familjelivet i tornedalen

När ska han förstå?

Ah jag blir smått tossig på den här nya sovrutinen som Lucas har bestämt sig för att införa. Ungefär kvart i fyra på morgonen ringer den inställda klockan i honom och från och med då är det bestämt full rulle i cirkus två timmar framöver innan han sedan sover i en timma. Så har de tre senaste nätterna sett ut och vi som började få in riktigt sköna sovvanor med sovmorgon till halv sju, haha oh dear lord alltså. 

Det är väl tur att han är så jäklarns söt och att han är som en solstråle från det att han slår upp sina blå tills det är dags för första napen. Men ikväll ska jag definitivt ta ett seriöst snack med honom och försöka intala honom om hur skönt det skulle vara att sova till 06 framöver, vi får se vad han bestämmer sig för att tycka om det, hehe. Tur att pappa S tog över vid 05 så jag fick somna om ett tag. Lucas vinkar hej hej till er. ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ♀ THE REVOLT ♀

    hahaha, asså det är det där med sömnen som jag tkr är sjukt jobbigt med barn 😮 Halv sju som sovmorgon hahaha shit xD Det är bra att jag inte har barn just nu, får vänta i några år tills jag känner att jag är mogen för sådana förändringar xD

stats