familjelivet i tornedalen

Not so fancy

Godmorgon på er allihopa. Idag kickar vi igång denna fredag i slöhetens tecken med junior. Plutten bestämde sig för att hålla låda här hemma från 03:50 till 05.30, ja ibland blidde man lite tokig i huvudet. Jag har bestämt att S ska få ge mig några extra timmar sömn ihelg och punkt slut. Det är väl tur att Lucas är en riktig solstråle annars vet jag inte hur mitt huvud hade klarat av det, jag hade så otroligt svårt att somna igår och jag känner att detär dags för en mörkläggningsgardin innan jag blir tossig, haha.

Idag kommer pappa S hem som varit iväg till Uppsala i en vecka på utbildning. Han har tur han som sluppit de två senaste nätterna minsann och får sova sin sammanhängande sömn. Han har även fått lite kvalitetstid ute om kvällarna varenda dag med sina nya kollegor så det är roligt för honom. Man blir fort fast i en liten bebis-hemmabubbla. På dagens to do står: en långpromenad med mina små (det blåser dock storm där ute!) och storhandling. Det viktigaste är nog godiset som jag ska unna mig denna helg, åh lösgodis! Tacohelg med massa godis, jag behöver onödigt socker nu.Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Det går inte kommentera ditt senaste inlägg,

  Ja nu går det massa baskelusker, så man hoppas att man klarar sig undan i den mån det går, men känns som de skjuter pil mot en och man är måltavla, för ALLA är ju sjuka nu

  Oh det är så mysigt att samduscha, så gulligt då man ser lyckan i ögonen. Ohh skönt att få hem sambon nu då, så han ska ha saknar dig och Lucas =D.

  1. maajzan

   Haha ja det får vi hoppas, han får ta över stafettpinnen med dessa supertidiga mornar ihelg känner jag. 😀 haha!

stats