familjelivet i tornedalen

Nu är det slut för idag.

  
Denna onsdag har varit riktigt bra om vi bortser från en kille som varit missnöjd med jämna mellanrum för det kommer inte ut något positivt ur det nej (det är mest bara jobbigt att se honom på det moodet men alltid kan det inte vara på topp!). Jag misstänker att han kanske håller på att bli sjuk, själv har jag känningar av det i halsen just i detta nu. Det vore väl typiskt när man kommit igång riktigt ordentligt med träningen igen. 

Jag hämtade förresten ut paketet som jag nämnde om med kläderna till Lucas och Sebbe. Lucas fick testa allting och var supernöjd, ja så pass nöjd så att han inte ens ville ta av sig alla lager med kläder trots att vi vart inomhus. Haha, miniminikillen alltså. Det blev även ett pass på gymmet med Sara under kvällen, lite kondition och mage fick det bli och så avslutade jag det med en runda runt byn med S och bastu på det. Nu är vi skapligt mojsiga och redo för en ny dag imorgon. Ha det! ❤️

  
En liten grabb som blev superglad när jag sa att pappa köpt hem lite glass. Han rusade fram till S och ropade ”pappaaaaa! ”Glaaaaas”. Sen är det ju så att man helst ska ha något i bägge händerna samtidigt, det är sedan innan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats