familjelivet i tornedalen

Ny header

Äntligen har jag bytt ut bilderna i min header, inte för att bilderna var alltför gamla men när man skriver inlägg varje dag så behöver man lite nytt. Det är ju inte så att jag ledsnar på fotona på min lilla plupp men ändå.

DSC_1344 DSC_1396 DSC_1438

Har ju dammat av datorn min igen och i den hittade jag lite bilder på en liten Lucas, har du verkligen varit sådär yttepytte och bara legat still för det mesta utan att kunna ta dig från a till b? Tiden går alldeles för fort.

DSC_1289DSC_1293DSC_1379

Jag kan knappt förstå att jag själv fyller tjugotre om en månad, jag fick tom fråga mina föräldrar hur många år jag fyller. Det är illa. Jag blir tjugotre, min sambo hade fyllt tjugotre när vi träffades och nu har han inte alltför länge kvar tills 30. Okej, ett tag men ändå.

Snart har vi varit förlovade i fyra år,  bröllopsplanerna står ju still, det är inte ett år som gäller här inte. Jag vill ha flera år på nacken med herrn men nuuuuu känner jag att jag är sugen, haha. Fem år förlovade och sen kanske? En hint.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ExklusivaMoi

    HAHHAHA… jag tar raska steg närmare till 30, framåt och äldre är något som är lika säkert som att äta, dricka och andas för att leva typ ;P… men jag tar det med ro, går inte att ödsla kraft och tid på saker som man inte kan rå för! Fin insikt och mycket lättare att ta vara på sin vardag *smail*

    1. maajzan

      Haha ja precis men vänta bara, jag kommer ikapp dig sakta men säkert. Åldras gör vi ju alla dag för dag ändå! 😉 haha.

stats