familjelivet i tornedalen

Nya vinteroverallen har kommit.

Fick ett meddelande om att Lucas nya vinteroverall har kommit, nu har vi varken hunnit testa eller ens hämta ut det men håller tummar och tår för att den ska vara bra. I år blev det en från didriksons, första gången vi testar på det märket så tiden får helt enkelt avgöra sedan om den håller måttet. Hans första vinter hade han en superfin overall från Reima, ett märke som jag också hade som liten. Det är ett av plaggen jag förmodligen aldrig kommer göra mig av med, haha. Kanske inte den rimligaste prisklassen för en första en men ta mig tusan riktigt varm. Här nedan ser man en liten skymt av overallen, hur söt liten chipmunk som helst:

IMG_9353.JPG

Förra vintern hade han riktigt bra med tur och ärvde då faktiskt två overaller från sina kusiner. En blå från som han hade i början av vintern och sedan senare när han vuxit ur den en svart från molo som han ärvt efter Melvin, den var som ny och den var vi riktigt nöjd med. Alltid kul och prova lite nytt, kanske man lyckas hitta en favorit bland alla märken framöver. Är ju en riktigt djungel det där.

IMG_2818.JPG

img_9107.jpg

Snygg snögubbe va? Det slog mig precis att nästsista bilden är tagen redan under novembermånad förra året. Förstå att vi hade sådär mycket snö redan då, visserligen smälte det bort eftersom men men.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats