familjelivet i tornedalen

Nytt år runt hörnet.

Nu säger vi hejdå till 2017, lättar ankar och beger oss ut på djupt vatten. Sådana som jag finns bakom allt det lätta. Även alla röstlösa har något att berätta såååå hej 2018, jag ser så fram emot detta. Det är med sann och skär glädje som jag stänger kapitlet 2017. Det har varit så långt ifrån mitt år men jag vet att 2018 kommer bli så mycket bättre, jag kommer att göra det så mycket bättre. De senaste dagarna på detta år har varit ett riktigt bra avslut, ett riktigt bra slut på allt som varit så långt ifrån, allt har liksom fått en helt ny mening. Men jag har inte alls gillat det här året som gått om jag ska vara ärlig, det finns guldkorn och människor med hjärtan av guld som fått mig att ta mig genom det men ändå. Jag tänker inte blicka bakåt när jag stänger kapitlet, för jag gör det för gott, för jag vet och jag känner det, att allt det bästa fortfarande är framför mig. Att allt det bästa inte hänt riktigt än. Gott nytt år❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats