familjelivet i tornedalen

Nytt till mamman

Lite skönhetsprodukter som jag köpte för att få testa mig av. Hårmaskerna kommer från Åhléns och säljs i både flaska eller styckvis för 19:- och finns i flera olika sorter. Hittills har jag testat den lila och den är bra för mitt sköra hår.

   

 

Och ansiktsmask från glam glow, jag stod och velade länge mellan den vita och svarta 50 ml burken. Priset för dem var 369 tror jag så jag köpte mig en test på 15ml för 149:- för att testa mig fram om denna är bra för mig, räcker ca 3 ggr. Har använt den nu tre gånger, två gånger på hela och pubktbwhabdling en gång och den har gjort succé för min annars så dåliga hy. 

Och en lip balm från eos med en lukt av mint och vanilj för 71:- från kicks. Såg dock att hm säljer dessa för 59.90:- nu. Den är riktigt bra, varför har jag inte testat tidigare? Blir dock lätt ett beroende. 

   

 

Någon av er som har nå mirakelprodukter just för er hy? Annars använder jag dagligen min ansiktskräm från Neutrogena, kylande och skön. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maajzan

   Men testa den från Neutrogena, har ju själv haft riktig problemhy och den har alltid fungerat. Viktigt att återfukta just när man har problem, den är ju för yngre hud som ofta kan ha problem. Testa testa i alla fall! 🙂

 1. Mamma Malin

  Jag håller sällan på med såna produkter faktiskt men jag kanske skulle behöva det. Läppbalsam från eos har jag dock hört mycket bra om så kanske skulle testa, bara för att liksom 🙂

  1. maajzan

   Använder själv också sällan produkter men min hy och mitt hår har verkligen lidit efter graviditeten och amningen så nu var det dags. Ja eos kan jag verkligen rekommendera! 🙂

stats