familjelivet i tornedalen

Officiellt vinter:

Hehe ja, vi kanske välkomnar vintern officiellt nu när vi fått dra klockorna tillbaka till vintertid. Jag tror vintern kommer gå sjuhuukt fort så det bara swishar om det. Jag blev förkyld direkt på min förra förkylning, inte det roligaste. Vaknade upp med hög feber förrförra natten och på den vägen var det. Idag är ja relativt pigg jämfört med igår men ska försöka vila upp mig ordentligt för det. 

  
Snön har fallit till backen. Renarna har sökt sig tillbaka mot vägarna, jag har nog aldrig sett så mycket renar efter Kalix-ötå sträckan som i torsdags. Imorgon sitter jag fast i föreläsningar mellan åtta och tolv och på torsdag väntar en hel campusdag i Luleå och snart är dwt dags för vfu för halva våran klass. 

  
Nu ska jag ta och kurera mig ordentligt inför kommande veckan. Ha det fint! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fani

  Ush, träligt att bli förkyld på nytt. Krya på dej! Och här ska det också snöa i veckan har jag hört, det går verkligen fort nu!

 2. ExklusivaMoi

  Stackare =(… inte kul att vara sjuk! Krya på dig och ta hand om dig<3
  Om det skall vara snö så skall det verkligen vara SNÖ,.. det där sortens trams som vi här nere får kan man ju vara utan och det är INTE ens snö ju =P… näää inte är man kräsen nu vaa, hahhaaa!

 3. ullie

  Nej men va söta de är renarna letar mat kanske?
  usch men lilla stackare det är sååå jobbigt med förkylning min verkar ändå bättre idag

  Vasen är ”den omtalade” Mio vasen ja tycker massa har så ja den kommer från mio o ja älskar den =) kram o krya på

 4. Marie

  Ska visst bli snö här imorgon, får se då, ja nu kommer vädret helt enkelt, samt ja skönt att få en analys, jade hade ju tagit fel färg om jag beställt själv

stats