familjelivet i tornedalen

Okristligt tidigt.

Det senaste efter att vi åkt på denna dunderförkylning är att Lucas vill vakna okristligt tidigt om morgnarna, säg allt mellan halv fyra och fem. Jag försöker spela död men det fungerar sådär, det slutar ju ändå alltid med att det är jag som får ge mig och kliva upp. Ibland efter en halv timma men ibland kan jag snoosa bredvid honom i över en timma, beror helt på hur gosig han känner sig, haha. 

När vi var i Spanien så vaknade han allt mellan typ 07 och 09 och även under flera dagar efter att vi kommit hem. Det var ett hallelujah moment för oss allihopa och man kände sig riktigt pigg och utvilad tills förkylningen och kräksjukan slog in. Den sistnämnda sjukan härjar fortfarande runt bland nära och kära. 

  
Planerna för dagen är några. Få hit pappa S som jobbar halvdag, åka iväg och handla inför imorgon med Sorbas. Just namnet Sorbas har jag nog aldrig nämnt här? Haha. Sorbas är Sofia som är Lucas gudmor med ett smeknamn jag kom på när jag gick i typ 5an eller 6an? Vi ska över till deras nya place för nyårsmiddag och lite alkomahooool. Och senare får vi se om jag jobbar dem till hockeyn eller inte, jag är skapligt seg idag men en celsius eller två kanske räddar mig idag. 

Vi tänkte stanna här ett par dagar till men sen ska det bli skönt att åka hem och ladda upp en vecka inför start på förskola och plugg och allt som komma skall. Det blir nya rutiner och pusslande och det ska bli så spännande. Min lilla, lilla älskling börjar bli så stor. Och det värker i mammahjärtat när jag tänker på att mammaledigheten snart är förbi, en tid jag aldrig får tillbaka med min lilla Lucas. ❤️ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats