familjelivet i tornedalen

Over grensa måtte je. For å finne sjelefred og nå føler jeg meg hel. Du er min tvillingsjel.

Midsommaren kom och midsommarengick vilket innebär att vi nu är påväg rakt in mot lite mörkare tider igen. Ahapp. Mest av allt undrar jag vart sommaren tog vägen? Hallå. Jag vill kunna kliva rakt ut från sovrummet för att bara marschera rakt ut på altanen iklädd ingenting och dricka mitt morgonkaffe. I lugn och ro. Utan att frysa. Händer bara inte. Hade en riktigt mysig midsommar som spenderades med en natt på äventyrsbadet i Uleåborg för att sedan sova en natt i stugan där det bjöds på god mat, spel, fiske, bastu och premiärdopp i älven (blev två dopp tom och på sina ca 14 grader kändes det svajnkallt!).  Heja oss. 

Planen är att åka iväg igen. Jag packade upp allting i morse eftersom att jag var alltför seg för det igår. Men har redan packat om väskan för lite annat. Vi får helt enkelt se när det bär iväg. Jag vill ladda om batterierna tillsammans med nära och kära. Först ska jag bara ta tag i all tvätt här hemma och måla sovrummet där uppe ett varv. Perfekta sysslor när vädret vände till det lite tråkigare och man inte har bråttom med någonting alls. Ah. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats