familjelivet i tornedalen

Preggomage v.27

20140326-131039.jpg

20140326-131045.jpg

20140326-131055.jpg

Lilla nakenchocken bjussar jag på. Så det är såhär min mage ser ut nu och ja, jag gissar på att det är foglossningen som börjat spöka nu. UNDERBART! eller så inte. Tänka sig att våran lilla sprattelbaby ligger där inne och mojsar, som vi längtar tills du är här. Och nej, nu menar jag inte på en gång. Utan när graviditeten är fullgången såklart, för bästa möjliga chans för lillen. Höger sida är absolut hans favvosida, jag tror knappt att jag någonsin känt honom på vänster sida, sällan iaf men i mitten däremot. Än nåt han inte upp till revbenen men det är inte många centimetrar ifrån nu, kan handla om 5. Försöker känna vars livmodern är och den är lite mer än halvvägs mellan naveln och revbenen, nu räknade jag dock inte med nedersta benet. Hittills har jag haft tur att han gillat att sparkas i navelns höjd, får se om det blir ändring på det snart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats